thin

DESPRE NOI

EWP Consulting ofera servicii de consultanță clienților locali și celor internaționali în Moldova. Rădăcinile noastre antreprenoriale și experiența în sfera managementului internațional, conjugate cu cunoștințe juridice și fiscale solide caracterizează activitatea noastră.

COMPETENȚE

Consultanță juridică și fiscală

Datorită echipei noastre de avocați, juriști, contabili specializați în domeniile financiar și fiscal, dispunem de abilitățile și cunoștințele necesare pentru a consulta clienții pe o gamă largă de subiecte de drept corporativ.

Servicii contabile

Contabilitatea joacă un rol esențial în toate operațiunile zilnice de afaceri. Un sistem contabil cuprinzător și consistent permite managerilor să monitorizeze instantaneu principalii indicatori de performanță.

Consultanță în afaceri

Datorită tradiției sale îndelungate pe piața din Republica Moldova, EWP Consulting dispune de o experiență relevantă de lucru cu autoritățile de resort și de o înțelegere profundă a pieții locale.

Dezvoltarea agrară

Solurile fertile și condițiile climatice avantajoase poziționează Moldova ca o locație primordială pentru activitățile agricole. EWP Consulting are o experiență vastă în dezvoltarea de proiecte de agricultură industrială în Moldova.

Consultanță în domeniul imobiliar

EWP Consulting oferă asistență în diverse proiecte imobiliare (comerciale, private, de investiții) în Republica Moldova. Echipa noastră, în colaborare cu rețeaua de parteneri din domeniu imobiliar, are experiență și cunoștințele necesare pentru