Consultanță în afaceri

Datorită tradiției sale îndelungate pe piața din Republica Moldova, EWP Consulting dispune de o experiență relevantă de lucru cu autoritățile de resort și de o înțelegere profundă a pieții locale. Combinată cu rețeaua noastră de parteneri, ne aflăm într-o poziție prin care putem oferi clienților noștri programe de dezvoltare corporativă în Republica Moldova. Oferim o gamă largă de servicii precum analize de piață, înregistrare a afacerii, managment interimar, dar și Vă ajutăm să găsiți partenerii de afaceri potriviți pentru a asigura succesul activităților Dumneavoastă în Republica Moldova. 

Analiza pieței

Pentru investitori și companii internaționale, Republica Moldova oferă o piață flexibilă cu numeroase oportunități pe durata întregului lanț valoric. Echipa EWP Consulting își ajută clienții să analizeze piața locală și să identifice oportunități. Experții noștri Vă pun la dispoziție date macro-economice, prezentări generale ale industriei și profiluri de localizare pentru potențialii investitori. 

Înregistrarea unei afaceri

Pentru înregistrarea unei afaceri sau organizații, suntem alegerea potrivită, caci dispunem de experiență în relațiile cu autoritățile locale. Folosim experiența acumulată pe parcursul anilor pentru a ajuta clienții noștri să-și înregistreze companiile în Republica Moldova într-un mod rapid și corect. Pe parcursul acestui proces, avem grijă de toate aspectele legale cat și cele administrative precum deschiderea unui cont bancar, recrutarea angajaților, căutarea de spații pentru birouri și alte activități necesare pentru o afacere de succes.

Management interimar

Managerii noștri, cu o experiență de peste 25 de ani și proiectele realizate cu succes oferă suportul necesar și își asuma responsabilitatea de a gestiona temporar afacerile locale ale clienților noștri. Fie că clienții noștri abia intră pe piața din Republica Moldova, fie au activat anterior, dar nu dispun de capacitățile și resursele necesare pentru a urmări în mod activ obiectivele lor, EWP Consulting este un partener calificat pentru a Vă conduce organizația locală până Veți găsi managerul potrivit. Vă putem oferi și sprijin administrativ, corporativ și de infrastructură pentru a administra temporar afacerile Dumneavoastră.

Dezvoltarea rețelelor de parteneriat

Companiile care doresc să-și extindă prezența în Republica Moldova prin parteneriate cu un partener local puternic și competent, sunt asistate de noi în căutarea de contacte potrivite. În baza specificațiilor oferite de Dumneavoastră identificăm potențiali reprezentanți în domeniul vânzărilor, clienți, furnizori și investitori. Rețeaua noastră locală, care acoperă o gamă largă de servicii, constituie un avantaj-cheie în găsirea celui mai bun partener pentru Dumneavoastră.