Suntem o echipa puternică

EWP Consulting este partenerul Dumneavoastră de încredere în Republica Moldova. Echipa noastră oferă consultanță juridică și de afaceri, precum și suport în dezvoltarea proiectelor Dumneavoastră în Republica Moldova.

Întreaga echipa EWP Consulting precum și partenerii noștri Vă asigură, că soluțiile livrate sunt în conformitate cu cerințele juridice și fiscale locale. Noi susținem clienții noștri pe parcursul întregului ciclu de viață a companiei: din momentul fondării, în perioadele de dezvoltare și tranziție, dar și  în momentul maturității în afaceri.

Echipa noastră diversă este formată din experți și manageri experimentați din Europa Centrală și Europa de Est. Diversitatea etnica și culturală a echipei noastre  ne permite să oferim soluții în Germană, Engleză, Română, Rusă. Datorită experienței acumulată pe parcursul anilor și a spiritului nostru antreprenorial Vă asigurăm o abordare practică față de obiectivele Dumneavoastră, astfel oferind soluții protivite situației Dumneavoastră.   

Obiectivul nostru principal este de a corespunde așteptărilor Dumneavoastră și de a participa la formarea succesului clienților noștri.